2011年6月23日星期四

15 ShiLiuShi

15 ShiLiuShi, vi er altid sammen på hver fredag ​​efter skole spredt på stranden, nyder at gå i skumringen mat er doven og varmt solskin. Stranden er meget bred ved meget smuk.louis vuitton outlet
15 ShiLiuShi, er vi altid sammen for at se det flade første klasser brødre film sang. Så vi er trætte af skolen uendelig modstand.
15 ShiLiuShi, vi altid gå til Net Cafe pick CS. Så vi ryger en pakke cigaret en vand en pakke cookies kan have en hyggelig aften.
15 ShiLiuShi, vi altid gå til kamp af læreren, sammen i mod grimasse i det private. Så vi blod er uendelig.
15 ShiLiuShi, vi er altid sammen i klassen 15 minutter senere fix gemmer sig på legepladsen, drikke koks koks bobler i alles overbrusning dem. Så har vi, for ikke at drikke øl.
15 ShiLiuShi, vi sammen som den smukkeste pige i arbejde, så der ingen efter hende. Så vi alle synes er det vigtigste brødre.
15 ShiLiuShi, vi sammen laver tricks på hans klassekammerater, satte deres bøger væk, mens de sover skræmte de hopper. Så vi er alle folks øjne dårlige elever.
Hvorfor leve?Ofte spørge dig selv dette spørgsmål: "hvorfor fanden er jeg leve?" .
Gymnasiet, vil jeg sige til dig selv: "Jeg er med henblik på at afprøve et ideal universitet og leve".louis vuitton handbags

没有评论:

发表评论